Creatives & Changemakers

Lundaentreprenör på Time Magazines lista

Caroline Wendt
November 24, 2020

När Time Magazine listar årets 100 bästa uppfinningar finns en produkt med anknytning till Lund med på listan - Runmask från Iamrunbox och entreprenörern Kirill Noskov. Runmask är en ansiktsmask för joggare. Stort grattis till Kirill Noskov och Iamrunbox!

Tidskriften Time Magazine uppmärksammar varje år uppfinningar som gör världen bättre, smartare och kanske också lite roligare. Det resulterar i en lista med hundra banbrytande uppfinningar. I år finns till exempel en smartare bikupa och en grönare tandkrämstub med på listan. De valda produkterna finns inom ett trettiotal ämnesområden, från bland andra hälsa, mat och föräldraskap till sjukvård, elektronik och finans. I år har Time Magazine tagit med tre ansiktsmasker, och en av dem är då alltså från Iamrunbox. Bolagets RunMask beskrivs som en sval och bekväm ansiktsmask att ha under träningen. Hela listan.

Bakom Iamrunbox finns Kirill Noskov, en entreprenör som suttit på Ideon Innovation och arbetat med den kreativa inkubatorn Creative Plot och Barcamper.

Den produkt som Kirill startade med var en ryggsäck för den som vill jogga till jobbet och ha med sig både dator och välstrukna kläder.

Artikel om Iamrunbox.

Foto:Iamrunbox

Related videos to category:
Creatives & Changemakers
MER ATT LÄSA
Se alla artiklar