Creatives & Changemakers

Hemsidan har fått ett nytt utseende

Caroline Wendt
October 29, 2020

Nu har vi förbättrat och förändrat Future by Lunds hemsida. Förutom att hemsidan har fått ett nytt utseende har vi nu en sökfunktion så att det går snabbare att hitta bland artiklarna inom våra temaområden Digital Cities & Citizens, Future Living & Spaces, Moving Things & People, Creatives & Changemakers och Ideas for Society.

Future by Lunds hemsida har funnits sedan våren 2016 och innehåller numera flera hundra artiklar. Det var därför naturligt att införa en sökfunktion för att det ska bli lätt att hitta även äldre artiklar. Sökfunktionen hittar du överst på hemsidan.

– Bland vår artiklar går det att hitta ”stories” även om de små stegen som tas för att nå större mål, säger Katarina Scott. Vi tycker det är väldigt viktigt att på detta vis lyfta allt det arbete som görs av många engagerade personer och som tar oss framåt i arbetet att skapa ett smart och hållbart samhälle. Vi hör ofta att ”Lund is the best story never told” och på Future by Lund hemsida vill vi tillsammans göra en insats för att lyfta åtminstone en liten del av alla dessa dolda berättelser.

Överst på hemsidan har även menyraden förnyats. Där hittar du också en möjlighet att gå till vår engelska sida, där vi kontinuerligt fyller på med nyöversatt material.

Future by Lunds temaområden omformas och förnyas. Våra områdena är nu Digital Cities & Citizens (f d Digital Humans), Future Living & Spaces, Moving Things & People, Creatives & Changemakers och Ideas for Society. Under det nya området Ideas for Society hittar du bland annat artiklar om vårt arbete med nya områden, som till exempel Space Node South.

Ingångssidan innehåller en sektion med aktuella aktiviteter och initiativ vilket gör det enklare att hitta kommande seminarium och workshops. Intill hittar du genvägar till stora pågående projekt. Projekten hittas också som vanligt under våra temaområden.

Gå till förstasidan och titta.

MER ATT LÄSA
Se alla artiklar