Creatives & Changemakers

Future by Lunds arbete med en innovationsportfölj uppmärksammas

Caroline Wendt
May 12, 2021

Future by Lunds team experimenterar med nya sätt att förvalta och utveckla en innovationsportfölj för vårt innovationsekosystem med inflytande från bland annat OPSIs fasettmodell för innovation. OPSI publicerar nu en artikel om detta på sin blogg, skriven av vår följeforskare Emily Wise.

Arbetet med att skapa en överblick av innovationsportfölj görs av Future by Lunds team och stöds av Emily Wise från Lunds Universitet. Arbetet går att läsa om i den blogg som Emily har skrivit för OPSI (Observeratory of Public Sector Innovation) med rubriken Stewarding innovation portfolios for the ecosystem: catalysing collective system change.

Emily berättar bland annat om Future by Lunds sätt att tänka och hur teamet sätter ihop olika befintliga modeller. Dessa olika modeller ska ge en överblick på tillgångar och aktiviteter för att kunna föra arbetet vidare i önskad riktning.

Här är länken till bloggen - där du också kan anmäla dig till OPSIs kommande webbinar (27 maj) som kommer att handla om innovationsportföljarbetet, både i Future by Lund och på nationell nivå i Viable cities.

Related videos to category:
Creatives & Changemakers
MER ATT LÄSA
Se alla artiklar