Open network

Lund Open City
Sensor Network

Lund OPEN City Sensor NETWORK

Anmäl dig som användare av Lunds öppna sensor nätverk!

Lunds öppna sensornätverk, Lund Open City Sensor Network (LOCSN) är ett initiativ som drivs av Future by Lund, LTH och Sensative. Nätet är fritt att använda för alla aktörer som vill prova sina idéer, produkter, tjänster och lösningar i ett prekommersiellt skede. Detta innebär att det bara är till för att testa och prova och inte för kommersiellt bruk.

Vi söker studenter, intresserade privatpersoner, start-ups samt mindre, medelstora och större företag som är intresserade av att testa, prova och utveckla nya lösningar för IoT i staden.

Nätverket är ett delprojekt av huvudprojektet "Smarta offentliga miljöer (SOM).

1

Varför anmäla sig om det är fritt?

Vi behöver din anmälan för att kunna säkerställa att rätt sensor är kopplad till rätt nätverk och att data sänds på ett korrekt sätt. Ett sensornätverk fungerar inte som ett fritt WiFi-nät där användaren kan koppla sig direkt på egen hand.

2

Vem får
anmäla sig?

Alla! Oavsett om du vill koppla upp en sensor till nätverket, vill lära dig eller bara vill hålla dig uppdaterad runt projektet får du anmäla dig. Vi håller i utbildningar och workshops för de som vill lära sig mer om sensorer och sensornätverk.

3

Vad händer efter att jag anmält mig?

Efter att du har anmält dig kommer du att bli kontaktad av någon av våra medarbetare som ger dig information, uppdateringar och nyheter och hjälper dig att koppla upp dig och utveckla din idé.

4

Frågor & funderingar?

Om du har några funderingar eller frågor kan du alltid kontakta någon av våra projektledare:
Anders Trana eller
Per Löfberg.

För fri teknisk support via vår slack-kanal, maila Filip Harald.
För mer avancerad hjälp kontakta Mats Petterson.

Anmäl dig här!

Future by Lund kommer inte att använda dina uppgifter i annat syfte än kontakt i samband av uppdateringar, workshops, nyheter eller annan information gällande projektet Smarta offentliga miljöer. Lund Open City Sensor Network ingår i projektet Smarta offentliga miljöer. Vi kommer inte att dela, sälja eller sprida dina kontaktuppgifter till annan tredje part.

Thank you for getting in touch!

Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form, please try again...

Digitala människan

Läs mer om vårt temaområde Digital Humans

Nedan hittar du artiklar och andra inlägg om vårt temaområde Digital Humans. Här ingår både Smarta Offentliga miljöer (SOM) och Lund Open City Sensor Network (LOCSN).